Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kafa atmak

Rüyada birine kafa atmak

Rüyada birine kafa atmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kafa atmak gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada birine kafa atmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kafaya yumruk atmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kafaya dikiş atmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada kafa atmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada birinin kafasına bir şey atmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin kafasına taş atmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına delalettir.

Rüyada kafaya taş atmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kafasına taş atmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, çok büyük paralar kazanacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments