Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasına bir şey atmak

Rüyada birinin kafasına bir şey atmak

Rüyada birinin kafasına bir şey atmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kafasına bir şey atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde faydalı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin kafasına bir şey atmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kafasına bir şey düşmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Rüyada birine bir şey atmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada ateşe bir şey atmak hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya bir şey atmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bol rızık sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada bir şey atmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada bir şeyi çöpe atmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada bir şeye imza atmak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments