Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya taş atmak

Rüyada kafaya taş atmak

Rüyada kafaya taş atmak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafaya taş atmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Rüyada kafaya taş atmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasına taş atmak insanların takdirini kazanacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada birinin kafasına taş atmak nasıl bir hayat sürdüreceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına inanılır.

Rüyada birine kafa atmak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sabrını zorlayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet eder.

Rüyada birinin kafasına bir şey atmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafa atmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, nice noksanlık içinde olduğuna işaret eder.

Rüyada kafaya dikiş atmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada kafaya yumruk atmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments