Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa atmak

Rüyada kafa atmak

Rüyada kafa atmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, söylediklerinin çıkacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafa atmak gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Rüyada birinin kafasına bir şey atmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada kafaya taş atmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, işinin de hep yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kafa atmak yapılan planların alt üst olacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına inanılır.

Rüyada birine kafa atmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin başarılarının artacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada birisine kafa atmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kafaya dikiş atmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada kafasına taş atmak manevi olarak huzur içinde olacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafaya yumruk atmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments