Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya su dökmek

Rüyada kafaya su dökmek

Rüyada kafaya su dökmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, alım gücünün artacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kafaya su dökmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için çıtayı yükseltebilirsiniz.

Rüyada kafasına su dökmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafaya su dökmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kafasına su dökmek kazancın yetmez olacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayakkabıya su dökmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada birine su dökmek bereketli bir döneme girileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe su dökmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada merdivene su dökmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulur.

Rüyada köpüklü su dökmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments