Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarına su dökmek

Rüyada ayaklarına su dökmek

Rüyada ayaklarına su dökmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarına su dökmek gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Rüyada ayaklarına su dökmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklara su dökmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalettir.

Rüyada ayağına su dökmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada birinin ayağına su dökmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kendisini geliştireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına su dökmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada ayağa su dökmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtına su dökmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına delalet eder.

Rüyada sıcak su dökmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, evindeki huzurun bozulacağına, ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments