Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başına su dökmek

Rüyada birinin başına su dökmek

Rüyada birinin başına su dökmek kötü sözler duyulacağına, kısmetli kapıların açılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başına su dökmek gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Rüyada başından aşağı su dökmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada başa su dökmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işarettir.

Rüyada birinin başından su dökmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin başına su dökmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına su dökmek karanlık zamanların aydınlanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada başına tuz dökmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada başına gül dökmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe su dökmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments