Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya yorulmaktadır.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına rivayet eder.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, müjdeli bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir azabı çeken görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yaşam standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir azabı görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kabir azabından korkmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada azap çekenleri görmek işi ile gündeme geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments