Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir azabı çekenleri görmek

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek kişinin sıkıntıların artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, maddi sorumluluklarının artacağına inanılır.

Rüyada kabir azabı çekenleri gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işarettir.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek ekmeğine leke süreceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çeken görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir azabı görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kabir azabından korkmak yürek yakan biri haline geleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına tabir olunur.

Rüyada azap çeken birini görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments