Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir azabı çeken birini görmek

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek keyfinin kaçacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kabir azabı çeken birini gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Rüyada kabir azabı çeken görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Rüyada kabir azabı görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, ekmeğine leke süreceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada kabir azabından korkmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün azap çektiğini görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments