Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir azabı görmek

Rüyada kabir azabı görmek

Rüyada kabir azabı görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, işsiz kalmaya, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir azabı gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, sıkıntı çekeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, sağlığını da kaybedeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir azabından korkmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir azabı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çeken görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, durulacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada azap meleği görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments