Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir azabı çeken görmek

Rüyada kabir azabı çeken görmek

Rüyada kabir azabı çeken görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, hasadının tarlasında kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kabir azabı çeken gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalettir.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek hasta ise iyileşeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, bunalacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet eder.

Rüyada kabir azabı çeken görmek halsizleşeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Rüyada kabir azabından korkmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir azabı görmek canla başla çalışacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada azap çeken birini görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments