Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azap çekenleri görmek

Rüyada azap çekenleri görmek

Rüyada azap çekenleri görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulur.

Rüyada azap çekenleri gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada azap çeken birini görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çeken görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, üzüntü duyacağına, sevinç ve mutluluğa işaret etmektedir.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün azap çektiğini görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulur.

Rüyada azap çektiğini görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada azap çeken görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments