Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç içip kusmak

Rüyada ilaç içip kusmak

Rüyada ilaç içip kusmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına alamet eder.

Rüyada ilaç içip kusmak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği ya da farklı kişilerle bir araya gelmeniz yeteneklerinizi veya bilginizi test etmenizi, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada ilaç içip kusmak hastalığın biteceğine, maddi konuda zayıflayacağına, düzenin kurulacağına tabir olunur.

Rüyada içtiği ilacı kusmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilaç kusmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına inanılır.

Rüyada ilaç içmemek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada birine ilaç içirmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Rüyada ilaç içerken boğulmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilaç içen birini görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments