Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç içerken boğulmak

Rüyada ilaç içerken boğulmak

Rüyada ilaç içerken boğulmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç içerken boğulmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Rüyada ilaç içerken boğulmak ona göre davranacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalettir.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, en küçük sorunda parlayacağına işarettir.

Rüyada ilaç içmemek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine ilaç içirmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet eder.

Rüyada ilaç içen birini görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, aniden evlilik kararı alacağına, amacına ulaşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada içtiği ilacı kusmak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilaç içip kusmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments