Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç içen birini görmek

Rüyada ilaç içen birini görmek

Rüyada ilaç içen birini görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, ömrün uzun olmasına, geleceğinin de çok parlak olacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilaç içen birini gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek esenliğe kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilaç içmemek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada içtiği ilacı kusmak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına delalet eder.

Rüyada ilaç içip kusmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç içerken boğulmak hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine ilaç içirmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Rüyada ilaç içen birini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments