Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe ilaç içirmek

Rüyada bebeğe ilaç içirmek

Rüyada bebeğe ilaç içirmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada ilaç içerken boğulmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada birine ilaç içirmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada ilaç içip kusmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ilaç içen birini görmek kazancının günden güne düşeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada içtiği ilacı kusmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada ilaç içmemek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments