Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine ilaç içirmek

Rüyada birine ilaç içirmek

Rüyada birine ilaç içirmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada birine ilaç içirmek gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaç içen birini görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, üzüntülerin sona ereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek sürekli ağlamaklı olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada içtiği ilacı kusmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalettir.

Rüyada ilaç içerken boğulmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sıkıntılarına ortak olacağına işarettir.

Rüyada ilaç içip kusmak yarınlarına inanacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine ilaç içirmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada ilaç içmemek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments