Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz yumurtası görmek

Rüyada horoz yumurtası görmek

Rüyada horoz yumurtası görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, iyi bir patron olacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada horoz yumurtası gördüyseniz:

  • Katılacağınız sosyal aktiviteler olumlu olaylara aracılık edebileceği için teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada horoz yumurtası görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada horoz yumurta görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada horozdan korkmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada kedi ve horoz görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kazançlı bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada horoz tüyü yolmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada horozla dövüşmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozlar görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada horozun konuştuğunu görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments