Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz kestiğini görmek

Rüyada horoz kestiğini görmek

Rüyada horoz kestiğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz kestiğini gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Rüyada horoz kestiğini görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, merdiven atlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin horoz kestiğini görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada horoz kestirmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işarettir.

Rüyada horoz dövüşü görmek çok zor günler yaşayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz kanı görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, üzüleceğine, yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz sesi görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, haksızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada horoz kovalaması görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada horozun uçtuğunu görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments