Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz kestirmek

Rüyada horoz kestirmek

Rüyada horoz kestirmek yüksek tahsil yapacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, söylediklerinin çıkacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, kötü duygularından arınacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Rüyada horoz kestirmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hoş bir gelişme yaşanabilir veya bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada birinin horoz kestiğini görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada horoz kestiğini görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada horoz kestirmek bereketli günler geçirileceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada horoz sesi görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada horozla kavga etmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, deneyim kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük horoz görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada evin içinde horoz görmek zevki sefa içinde olacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments