Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde horoz görmek

Rüyada evin içinde horoz görmek

Rüyada evin içinde horoz görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde horoz gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirin.

Rüyada evin içinde horoz görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde duman görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına yorulur.

Rüyada evin içinde timsah görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde klozet görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, keyifli sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kaybolmak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde deprem olduğunu görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, her şeyin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kedi köpek görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments