Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin hasta olduğunu duymak

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin hastalandığını duymak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, işlerinde başarılı olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada hasta birinin öldüğünü duymak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, daha çok dünya malı edineceğine tabir olunur.

Rüyada hastalandığını duymak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalettir.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak bir dediğini iki etmeyeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments