Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olduğunu duymak

Rüyada hasta olduğunu duymak

Rüyada hasta olduğunu duymak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda yönlendirmeye veya ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada hasta olduğunu duymak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sıkıntı yükleneceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada hasta haberi duymak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada hasta duymak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak ticaretinin ilerleyeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, rahatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işaret etmektedir.

Rüyada hasta birini duymak hata yapılacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments