Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hapse gireceğini duymak

Rüyada birinin hapse gireceğini duymak

Rüyada birinin hapse gireceğini duymak ferahlayacağına, esenleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, de rahatının yerine geleceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin hapse gireceğini duymak gördüyseniz:

  • Evinizde aşırı yorulmanızı gerektiren bazı durumlar olabilir.

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak rızık eksikliği yaşayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine inanılır.

Rüyada birinin hapse gireceğini duymak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kariyer edineceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada hapse gireceğini duymak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada birine hap vermek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet eder.

Rüyada hapse girdiğini görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz hap yutmak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada uyuşturucu hap almak çıkış yolları bulacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, sorunların gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz hap içmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments