Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse gireceğini duymak

Rüyada hapse gireceğini duymak

Rüyada hapse gireceğini duymak maddi olarak zayıflayacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, dünya malı elde edeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada hapse gireceğini duymak gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin hapse gireceğini duymak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret eder.

Rüyada hapse gireceğini duymak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada uyuşturucu hap almak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hap çiğnemek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada renkli hap görmek huzurunu kaybedeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Rüyada hap görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments