Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse girdiğini görmek

Rüyada hapse girdiğini görmek

Rüyada hapse girdiğini görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, arkasından iyi konuşulacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Rüyada kocasının hapse girdiğini görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, maddi durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, şansının yaver gideceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada birini hapse girdiğini görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin hapse girdiğini görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine delalettir.

Rüyada aileden birinin hapse girdiğini görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada birinin hapse girdiğini görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının hapse girdiğini görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, dünya malına kavuşulacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments