Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuşturucu hap almak

Rüyada uyuşturucu hap almak

Rüyada uyuşturucu hap almak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada uyuşturucu hap almak gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Rüyada kırmızı hap görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kişinin başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hastaya hap vermek sorunlarını unutacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Rüyada babanın hapse girdiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hapse cezası almak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, beklentilerine ulaşacağına, hayır dualarına nail olacağına delalettir.

Rüyada adam öldürüp hapse girmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, umutlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments