Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz hap yutmak

Rüyada beyaz hap yutmak

Rüyada beyaz hap yutmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hastalıklarının son bulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz hap yutmak gördüyseniz:

  • Finansal veya işinizle ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir veya belirsizlik rahatsız edici olabilir.

Rüyada beyaz hap yutmak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapı yutmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, malının ve kazancının tam olacağına yorulur.

Rüyada uyuşturucu hap yutmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz hap içtiğini görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz hap içmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz hap görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine delalet eder.

Rüyada babasının hapse girdiğini görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments