Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine hap vermek

Rüyada birine hap vermek

Rüyada birine hap vermek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, o işi canlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birine hap vermek gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel algılamamanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilinin hapse girdiğini görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına işaret eder.

Rüyada hapse girip çıkmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin hapse gireceğini görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, ün salacağına delalettir.

Rüyada beyaz hap görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada ilaç hap görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada hapse girerken görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Rüyada hapse gireceğini bilmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hapse düştüğünü görmek onurlu bir hayat süreceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments