Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hamile olduğunu duymak

Rüyada birinin hamile olduğunu duymak

Rüyada birinin hamile olduğunu duymak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hastalıklarının azalacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, çok eğleneceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalet eder.

Rüyada birinin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Belli bir duruma zarifçe hız kazandırmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada başkasını hamile duymak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına inanılır.

Rüyada kendini hamile duymak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına inanılır.

Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak barış için adım atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak kazancın günden güne artacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın duymak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments