Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya tabir olunur.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada hamilelik duymak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olacağını duymak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak yalan söylemeyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak hayırla yad etmeye, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments