Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, para ve makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı gizli gönül ilişkilerine eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada kızını hamile duymak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile duymak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden hamile olduğunu duymak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, yeni bir sayfa açacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret eder.

Rüyada hamile kalacağını duymak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments