Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, başka işler deneyeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kar elde edebileceğiniz, fırsatlar yakalayabileceğiniz veya bazı alanlarda yükselişlerin ön plana çıkabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi yakınını hamile görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınından birini hamile görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakının hamile olduğunu görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sağlığının yerine geleceğine, itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınını hamile görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, neredeyse kahrolacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments