Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hamile duymak

Rüyada kendini hamile duymak

Rüyada kendini hamile duymak beklentilerine ulaşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, aile hayatının hayır getireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kendini hamile duymak gördüyseniz:

  • Belli sırların saklanması konusu büyük önem taşıyor.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak her zaman çok başarılı olacağına, istediği makama geleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada birinin hamile olduğunu duymak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak dostlarıyla bir araya geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını hamile duymak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, eğlenceli günler geçireceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada başkasından hamile olduğunu duymak belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, hidayete ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments