Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadın duymak

Rüyada hamile kadın duymak

Rüyada hamile kadın duymak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, mal kaybına uğrayacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, ayıplı yolara sapacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadın duymak gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada hamile kadın duymak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, zenginlik içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile duymak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments