Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını hamile duymak

Rüyada başkasını hamile duymak

Rüyada başkasını hamile duymak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Rüyada başkasını hamile duymak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada hamile olduğunu duymak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini hamile duymak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada doktordan hamile olduğunu duymak beddua ve ah alacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak duymadığı sözleri duyacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalet eder.

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada hamile duymak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments