Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak

Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak

Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, ticarette zarar edeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak eşine değerli hediyeler alacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının hamile olduğunu duymak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu duymak yaşadığı yerden uzak kalacağına, fakirlerin güleceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadın duymak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, koyu sohbetler edeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu duymak yaşama sevincine kavuşacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına delalet eder.

Rüyada anneyi hamile duymak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments