Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının genital bölgesini görmek

Rüyada başkasının genital bölgesini görmek

Rüyada başkasının genital bölgesini görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının genital bölgesini gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada genital bölgede kıl görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada genital bölgeyi görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Rüyada genital bölgeye ağda yaptığını görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına tabir olunur.

Rüyada genital bölgede kan görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genital bölgede sivilce görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine yorulur.

Rüyada kendi genital bölgeni görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Rüyada kıllı genital bölge görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genital bölgeyi traş etmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments