Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, büyük takdir toplanacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin üretkenliğinizi azaltma riski var.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, şöhret ve itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kendi vesikalık fotoğrafını görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada vesikalık fotoğrafını görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, endişelerini silip atacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada vesikalık görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi vesikalık resmini görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf çektirmek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments