Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek

Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek

Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kimse ile tartışmayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kişinin her türlü zenginliğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çektirmek anne baba dualarının alınacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle fotoğraf çektirmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek lükse ve konfora kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kimseye minnet etmeyeceğine delalettir.

Rüyada fotoğraf çektirmemek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments