Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin evini süpürmek

Rüyada birinin evini süpürmek

Rüyada birinin evini süpürmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada birinin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Rüyada evin etrafını süpürmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada evin dışını süpürmek işinde zarar edeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada evin içini süpürmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evinin önünü süpürmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada başkasını evini süpürmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalettir.

Rüyada evin avlusunu süpürmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments