Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını evini süpürmek

Rüyada başkasını evini süpürmek

Rüyada başkasını evini süpürmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, geçim derdinden kurtulacağına, sıkıntılarının artacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kazancının artacağına,, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada başkasını evini süpürmek gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalettir.

Rüyada kendi evini süpürmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, rahat bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada evin etrafını süpürmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evini süpürmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada evin önünü süpürmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada evin süpürdüğünü görmek işlerin rayından çıkacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının evini süpürmek ruhani önderlik yapacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evini süpürmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments