Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin avlusunu süpürmek

Rüyada evin avlusunu süpürmek

Rüyada evin avlusunu süpürmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, günden güne kazancının artacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada evin avlusunu süpürmek gördüyseniz:

  • Belli konularda sorun çıkartmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada evin avlusunu süpürmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusu süpürmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada cami avlusunu süpürmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet eder.

Rüyada avluyu süpürmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, daha büyük adımlar atılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalettir.

Rüyada evin avlusunu görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada evin avlusu görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada evin avlusunu yıkamak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hanesine güneş doğacağına inanılır.

Rüyada caminin avlusunu görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments