Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin dışını süpürmek

Rüyada evin dışını süpürmek

Rüyada evin dışını süpürmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işarettir.

Rüyada evin dışını süpürmek gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Rüyada evin dışını süpürmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Rüyada evin dışını sıvamak ele güne muhtaç olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine işarettir.

Rüyada evin dışını görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin dışında yılan görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin dışında fare görmek insanları kıracağına, üzeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada evin dış kapısını görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına alamet eder.

Rüyada evin dışını yıkamak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin dışında fırtına görmek vefakar bir insan olunacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments