Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yanlış işler yapacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Rüyada evin bahçesini süpürmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşusunun evini süpürmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada evin dışını süpürmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet eder.

Rüyada annenin evini süpürmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, zaferler kazanacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının evini süpürmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulur.

Rüyada birinin evini süpürmek hüsrana uğratacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada komşunun evini süpürmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments