Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin etrafını süpürmek

Rüyada evin etrafını süpürmek

Rüyada evin etrafını süpürmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, zenginlik kazanacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin etrafını süpürmek gördüyseniz:

  • Bir çok konuda gereksiz endişelendiğinizi anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Rüyada evin etrafını süpürmek atılan adımların boşa gideceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Rüyada etrafı süpürdüğünü görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, günbegün kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada etrafı süpürmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yapacağı planların altüst olacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada evin etrafında ateş görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada evin etrafını temizlemek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine rivayet eder.

Rüyada evin etrafında su görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalettir.

Rüyada evin etrafında asker görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada evin etrafında kalabalık görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments