Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içini süpürmek

Rüyada evin içini süpürmek

Rüyada evin içini süpürmek elin bollaşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, bir araya geleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada evin içini süpürmek gördüyseniz:

  • Çok iyi bir iş teklifi almanız ya da bozuk giden ilişkilerinizi düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada evin bahçesini süpürmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, istemediği halde borçlanacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin evini süpürmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, karalar bağlayacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evini süpürmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini süpürmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, adını herkese duyuracağına delalet eder.

Rüyada evinin önünü süpürmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada evin dışını süpürmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına delalettir.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin evini süpürmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments