Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para aldığını duymak

Rüyada para aldığını duymak

Rüyada para aldığını duymak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, yeniden bir araya geleceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada para aldığını duymak gördüyseniz:

  • Duygusallık yüzdesinin artması netlik kaybı yaratabilir.

Rüyada para aldığını duymak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada kocasının aldattığını duymak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, onları tebrik edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin aldatıldığını duymak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, birçok iş teklifi alınacağına, ticaretin önünün açılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin aldattığını duymak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments