Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak

Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak

Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok iyi işler yapılacağına, onu yalnız bırakmayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak ferahlayacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinin aldatıldığını duymak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kocasının aldattığını duymak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada birinin ev aldığını duymak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, ana baba dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ev aldığını duymak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments